Hulp bij ontslag door een gespecialiseerde advocaat

Heeft u te maken met een (mogelijk) ontslag en wilt u bijgestaan worden door een gespecialiseerde advocaat? Patist & Ploegmakers Advocaten is volledig gespecialiseerd in het ontslagrecht en staat zowel werknemers als werkgevers bij in ontslagzaken. Uw keuze voor Patist & Ploegmakers Advocaten:

  • Volledig gespecialiseerd in het ontslagrecht
  • Gratis oriënterend gesprek van een half uur
  • Vooraf duidelijk inzicht in de kosten
  • Gezamenlijk overleg over de te volgen strategie

In een ontslagzaak hangt veel af van wie op welk moment welk initiatief neemt. U kunt hierbij denken aan bepaalde keuzes die u maakt in een eerste fase die in een procedure grote gevolgen kunnen hebben. De advocaten van Patist & Ploegmakers Advocaten bieden u hulp bij uw ontslagzaak en verdedigen uw belangen zodanig dat u het uiterste uit uw ontslag haalt.

neem contact met ons op

Ontslagredenen

Er zijn verschillende redenen van ontslag. U kunt hierbij aan de volgende redenen denken:

  • Ontslag op grond van disfunctioneren
  • Ontslag om bedrijfseconomische reden
  • Ontslag op grond van arbeidsongeschiktheid door ziekte
  • Ontslag op staande voet
  • Ontslag wegens faillissement

Voor elke ontslagreden zijn andere regels en wetten van toepassing die ook een andere aanpak vereisen. Laat u voor hulp bij ontslag bijstaan door een gespecialiseerde advocaat.

Ontslagvergoeding

Bij een ontslag ontvangt de werknemer in de meeste gevallen een ontslagvergoeding. Een ontslagvergoeding is een financiële compensatie voor toekomstig inkomensverlies. De berekening wordt gemaakt aan de hand van de kantonrechtersformule. Deze formule houdt rekening met het aantal dienstjaren, de bruto beloning per maand en de correctiefactor.Inclusief vakantiegeld, 13e maand en andere vaste loonbestanddelen.

Kosten

U bent bij ons verzekerd van een gratis oriënterend gesprek van een half uur. In dit gesprek kunt u uw juridische probleem aan ons voorleggen. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij een inschatting maken van de kosten. Wij geven u hier op het begin altijd zoveel mogelijk informatie over zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

meer informatie over de kosten

Contact

Wilt u hulp bij een ontslag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons via het telefoonnummer 0346-561132 of vul het onderstaande contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst
Onze advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, te Den Haag.