Advocaten

 • Mr. A. Patist

  Mr. A. Patist

  Arjan Patist is sinds 1997 advocaat en is daarnaast sinds 2008 actief als mediator. Arjan is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft daartoe een post-academische opleiding (Grotius Academie Arbeidsrecht, dé specialisatie-opleiding op het vlak van het arbeidsrecht) succesvol afgerond. Arjan staat zowel werkgevers als werknemers bij en heeft een ruime ervaring in advisering, het voeren van onderhandelingen en procedures.
  Arjan is sinds 1997 tevens actief op het vlak van familierecht en heeft een uitgebreide kennis en ervaring in zowel de rol van procesadvocaat als mediator.

  Lees meer

 • Mr. N.C. Spermon-Ploegmakers

  Mr. N.C. Spermon-Ploegmakers

  Nicole Spermon-Ploegmakers is advocaat sinds 2001 en heeft zich sindsdien altijd gericht op het familierecht. Het menselijke aspect in een zaak spreekt Nicole aan. Zij heeft als advocaat oog voor de verschillende gezichtspunten, maar zal ook- wanneer dat nodig is- vechten voor het belang van een cliënt.

  Lees meer

Bezoekadres kantoor

Het kantoor van Patist & Ploegmakers advocaten bevind zich aan het Bisonspoor 1215 in Maarssen. Hieronder ziet u onze locatie op de kaart.

Impressie kantoor

Kantoor Patist & Ploegmakers Advocaten Maarsen Kantoor Patist & Ploegmakers Advocaten Maarsen 2

Onze advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, te Den Haag.